August 26, 2017

August 26, 2017

Please reload

Recent Posts

Tiia Rothsten

August 26, 2017

Oltiin Tiian kanssa vuoden 2017 harvoina kuumina kesäpäivinä kuvailemassa Vuosaaressa Aurinkolahden rannalla. Oltiin kuvailtu Tiian kanssa viimeksi vuosi sitten, joten oli mukava päästä taas kuvailemaan hänen kanssaan. Tiia on mahtava malli ja meillä on aina tosi hauskat kuvaukset!

 

Teemana oli tyylikkäät ja monipuoliset rantakuvat, jotka esittelevät Tiian herkkää kuin myös itsevarmaa puolta. Assistenttina toimi hyvä ystäväni Cecilia, jota ilman emme olisi saaneet näin uskomattoman upeita kuvia! Kiitos vielä!

 

Kuten tavallista, en halua suunnitella päässäni liian tarkkaan millaisia kuvia haluan ottaa. Menen aina fiiliksellä, jolloin syntyy aina parhaimmat kuvat. Sama toimii myös musiikin teossa tai taulujen maalaamisessa.

 

Ensimmäiset kuvat otimme rannalta löytyvien pukukoppien takana, sillä ne loivat hyvän varjon taakseen.

 

 

Halusin kuvan, jossa tapahtuu jotain normaalin poseeraamisen lisäksi. Pyysin Tiiaa riisumaan ylläolevat farkkushortsit muutamaan kertaan samalla kun räpsin kuvia. Lopputuloksena saimme kuin saimmekin tallennettua hauskan kuvan.

 

Kävimme saman asun kanssa vielä meren lähellä ottamassa fiilistelykuvia.

 

 

Asunvaihdon jälkeen löysimme nämä hienot portaat, joissa otimme vähän hurjempaa settiä. Halusin vielä pitää Tiian hiukset leteillä, saimme mahtavan erilaisen ja rajun lookin! Tiian sporttinen mutta kuitenkin naisellinen olemus sopii tällaiseen tyyliin täydellisesti.

 

Ennen pelkäsin kuvata suorassa auringonvalossa mutta nykyään se on lempparipuuhaani.

 

 

Vaihdeltiin vähän lookia ja avattiin Tiian hiukset sekä vaihdettiin bikinit (siis Tiia vaihtoi). Suuntasimme kaikki kolme taas meren äärelle, josta saimme napattua klassisemman rantakuvan.

 

Olen niin tyytyväinen! Kukapa nyt ei tykkäisi mustavalkoisista rantakuvista, joissa poseeraa kaunis nainen auringossa?

 

 

Viimeiseksi asuksi valitsimme Yveten upean uimapuvun. Halusin vielä hyödyntää Aurinkolahden ihanaa hiekkaa. Laitoin Tiian piehtaroimaan hiekkaan ja onnistuimme saamaan kaksi upeaa kuvaa. Toinen on klassisempi fiilistelykuva ja toinen editorial-tyylisempi asennekuva!

 

Jälkimmäisessä haastetta toi hiekan tarttuminen Tiian jalkoihin, sillä minulla oli mielessä täsmälleen kuinka paljon hiekkaa ja missä kohdissa sitä halusin nähdä. Babyoil ei sitä hyvin kiinnittänyt mutta aikamme taisteltuamme veden ja öljyn kanssa saimme kuin saimmekin haluamani lopputuloksen. Olen kuvaan erityisen tyytyväinen, valo tulee upeasti Tiian takaa, mutta hän ei kuitenkaan jää täysin varjoon. Kastellut hiukset tuovat kuvaan viimeisen silauksen!

 

 

Tämän jälkeen siirryimme rannalta pois ottamaan viimeiset kuvat. Halusin luoda hauskan kontrastin: Tiialla on uima-asu päällä, mutta emme ole lokaatiossa, jossa yleensä otetaan uima-asukuvia. 

 

Tuntui vähän oudolta ottaa asfalttitien reunassa kerrostalon kulmalla kuvia, mutta väliäkös sillä! Katukivetys oli lämmennyt ihanasti auringonpaisteessa. Olisin voinut jäädä siihen makaamaan pidemmäksikin aikaa. Saimme vähän erilaisempaa matskua hyvin onnistuneen kuvauspäivän päätteeksi.

 

Pimentyvinä syksyn iltoina aion varmasti palata kesään ja muokata tämän kuvauspäivän kuvia lisää.

 

 

Tiia muuten kilpailee nyt Miss Helsinki -kisassa numerolla #1! Jos jotakin naista pitäisi äänestää, niin Tiiaa! Finaali pidetään marraskuussa ja todellakin olen menossa katsomaan!

 

Ehkä kyseisenä iltana kohtaamme Martina Aitolehden kanssa... Oon vähän fan girl. Olen tavannut hänet kerran kilpaillessani Mr. Gay Finland -kisassa, jossa hän oli tuomarina ja haastatteli minua. Mulla ei ole tosin mitään hajua mitä olen hänelle silloin sanonut kun olen vain tuijottanut häntä häkeltyneenä.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Social Media
Please reload

Arkisto
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Flickr Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Pinterest Icon

Email: mwivolin@gmail.com

Y-tunnus: 2857754-9

Valokuvaaja Mikko Wivolin / Wivolin Photography

Helsinki

Tietosuojaseloste

WIVOLIN PHOTOGRAPHY