August 26, 2017

August 26, 2017

Please reload

Recent Posts

"White Party" -tuparit

August 26, 2017

Minua pyydettiin kuvaamaan Tuomaksen tupaantuliaisia Helsingin Pohjois-Haagaan. Suostuin heti - ja tulen mielelläni kuvaamaan sinunkin juhlat!

 

Juhlien kuvaus on rankkaa, mutta erittäin palkitsevaa. Rakastan tallentaa pieniä, aitoja hetkiä ja yksityiskohtia kameralle.

 

Mulla tulee juhlakuvauksessa vähän creeper-fiilis kun kuvaan ihmisiä heidän huomaamattaan, mutta näin syntyy ihanimmat kuvat kun ihmiset ovat omia itsejään. Mallinkin kanssa kuvatessa kauneimmat kuvat ovat juuri ne, kun malli ei mieti liikaa miltä näyttää. Luonnollisuus on kauneinta, niin kliseistä kuin se onkin.

 

Vaikka yksiössä ei tuhottomasti neliöitä ollut, kuvista tuli ihania ja monipuolisia. Juhlissa oli lämmin tunnelma ja vieraat olivat mukavia! Juhlien teema oli "white party", mikä näkyi ihmisten pukeutumisessa, mutta sopi myös Tuomaksen vaaleaan sisustukseen.

 

 

Yksityiskohdat ovat tärkeitä ikuistaa, sillä niihin käytetään vaivaa ja aikaa. Tämä tarkoittaa siis vieraiden pukeutumista, asusteita, juhlan koristeita, kodin sisustusta sekä tarjoiltavia.

 

Esimerkiksi ruoka on juhlissa vain hetken tarjolla (varsinkin jos ruoka on yhtä houkuttelevan näköistä kuin Tuomasella), vaikka siihen on käytetty monia tunteja aikaa. Täten itse ainakin haluaisin, että omien juhlieni ruoista jää kauniit muistot.

 

Tosin, omat ruoanlaittotaitoni eivät todellakaan riittäisi näin upeiden luomuksien loihtimiseen... Hyvänen aika, katsokaa nyt kuinka paljon ihanaa ruokaa!

 

 

Tuomas rakastaa sisustaa, joten halusin kuvata vähän normaalia enemmän hänen sisustuksensa yksityiskohtia.

 

Iski kyllä pieni kateus: kuinka paljon Balmuiria voi yhteen asuntoon mahtua!

 

 

Rakastan juhlakuvausta, sillä kuvista tulee aitoja. Kun mallin kanssa on mietittävä tarkkaan kuvakulma, sommittelu ja mallin poseeraus, juhlakuvauksessa taas näihin asioihin ei voi kiinnittää yhtä paljon huomiota. Toki kuvakulmalla ja sommittelulla on tärkeä osuus ja niiden avulla saadaan erilaista tunnelmaa juhlakuviin, mutta niitä on mahdotonta jäädä miettimään liiaksi. Kuvattava hetki on olemassa vain pienen pienen hetken ja se on ikuistettava nopeasti.

 

Juhlakuvauksessa saa ja pitää mennä aito ja luonnollisuus edellä.

 

 

 

Kävimme lopuksi pihalla ottamassa yhteiskuvan, josta tuli valloittava! Yhteiskuvaa ottaessa saan luvan kanssa laukoa huonoja vitsejä ja kiinnittää ihmisten huomion itseeni. Pieni narsisti sisälläni herää.

 

 

Kiitos mukavasta illasta ja onnea uuteen asuntoon!

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Social Media
Please reload

Arkisto
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Flickr Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Pinterest Icon

Email: mwivolin@gmail.com

Y-tunnus: 2857754-9

Valokuvaaja Mikko Wivolin / Wivolin Photography

Helsinki

Tietosuojaseloste

WIVOLIN PHOTOGRAPHY