Tällä sivulla on suuntaa-antavia hintoja tarjoamilleni henkilö- ja juhlakuvauspaketeille. Jos sinulla on kuvaustarve jollekin muunlaiselle tyylille, niin lähetä minulle tarjouspyyntö ja keskustellaan lisää. Yritysasiakkaat voivat myös lähettää suoraan tarjouspyynnön.

HENKILÖKUVAUS

Ihmisten kuvaaminen on syy, miksi aloitin alunperin valokuvauksen. Rakastan näyttää ihmisille sellaisia puolia itsestään, joita he eivät ole ennen nähneet. Tavoitteena on aina ottaa erilaisia kuvia, mutta kuitenkin niin, että niissä näkyy oma tyylini. Kuvaukset ovat aina hauskoja kokemuksia ja aika menee kuin siivillä.

Ohessa on hinta-arvio miljöössä tapahtuvista henkilökuvauksista. Laitathan viestiä ja teet tarjouspyynnön, jotta saat tarkan hinnan. Kuvausten hinta riippuu kuvien tyylistä, sijainnista, ajankohdasta ja kuvien määrästä.

Kuvien tyyli voi olla esimerkiksi CV-kuvat, pariskuntapotretit, muotikuvat, tai ihan vaan jotain rentoa ja laadukasta someen päivitettäväksi.

KAKSI KUVAA

110 €

KOLME KUVAA

150 €

VIISI KUVAA

250 €

JUHLAKUVAUS

Hyvä juhlien järjestäjä yleensä panostaa koristeisiin, kukkiin, ohjelmaan, hyvään fiilikseen ja tarjoiltaviin. Ruokiin ja juomiin uppoaa helposti suuri summa. Tarjoiltavat tai koristeet eivät säily juhlien jälkeen, mutta kuvat säilyvät ikuisesti.

Saat juhlista valmiiksi muokatun kuvasarjan, jonka kuvista muodostuu ikään kuin tarina. Kuvat ovat sekoitus dokumentaarista juhlakuvausta sekä yksityiskohtien ja yleisen tunnelman ikuistamista. Jokainen kuva on uniikki ja niihin muokataan editointivaiheessa monia eri tunnelmia.

Juhlien hinta riippuu esim. niiden ajankohdasta, kestosta ja sijainnista. Ohessa suuntaa-antava hinnasto. Laitathan tarjouspyynnön, niin saat tarkan hinnan omalle kuvauspaketillesi.

ENSIMMÄINEN TUNTI
270 €

SEURAAVAT TUNNIT
130 €

KUVIA/TUNTI

N. 50-100 KPL

Kuvien määrälle on mahdotonta antaa tarkkaa arviota, sillä jokaiset juhlat ovat erilaiset.

Kaikki hinnat sisältävät alv 24 % ja pidempiin matkoihin lisätään pieni kilometrikorvaus.

Tämän sivun hinnat voivat vaihdella.