HÄÄKUVAUKSET

1/51

ENSIMMÄINEN TUNTI
270 €

SEURAAVAT TUNNIT
130 €

DOKUMENTAARINEN HÄÄKUVAUS

Dokumentaarinen juhlakuvaus on yksi eniten rakastamistani valokuvauksen muodoista. Vangitsen tärkeän päivänne isot ja pienet hetket. Kuvaan ohjelmanumerot, vihkimisen, yksityiskohtia koristeista, tapahtumapaikasta ja ruoista, ihmisten reaktioita sekä yleistä tunnelmaa. Voin myös kuvata esim. pelkän vihkimistilaisuuden tai pelkät juhlat - juuri teidän toiveiden mukaan.

Lopputuotoksena saat ison paketin muokattuja täysiresoluutioisia kuvia digitaalisessa muodossa pian juhlien jälkeen. Sinun tehtäväsi on vain nauttia ihanasta päivästä.

Hinta riippuu esim. kuvauspaikasta ja kuvaustarpeen kestosta. Alla on karkea hinta-arvio. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

KUVIA/TUNTI

N. 50-100 KPL

Kuvien määrälle on mahdotonta antaa tarkkaa arviota, sillä jokaiset häät ovat erilaiset.

HÄÄPOTRETIT

Mikäli et tarvitse juhliin tai vihkimistilaisuuteen kuvaajaa, kuvaan mielelläni teille kauniit hääpotretit.

 

Potreteista tulee kauneimmat, kun ne kuvataan miljöössä. Voimme sopia paikan yhdessä. Esimerkiksi Helsingin keskustassa ja sen lähistössä on paljon kauniita paikkoja, joissa voi ottaa rauhassa kuvia. Voit tietenkin myös ehdottaa sinulle tärkeää paikkaa tai lokaatiota, joka miellyttää muuten vaan silmää. Kauniit kuvat saa tietenkin myös sisätiloissa.

Muokattavat kuvat saatte valita itse koevedosgalleriasta tai voin tehdä valinnat puolestanne. Lopputuotoksena saatte haluamanne määrän kauniisti ja huolellisesti muokattuja potretteja digitaalisessa muodossa. Kuvat ovat erinomaisia esim. kehystettäväksi, kiitoskortteihin tai sosiaaliseen mediaan.

potretti_web-3.jpg
print-10.jpg

SAVE THE DATE -KUVAT

Pyydä vieraita upealla tavalla varaamaan tärkeä päivä kalenterista. Otan mielelläni teistä upean yhteispotretin tai esimerkiksi kuvan sormuksista.

 

Saatte haluamanne määrän kuvia digitaalisessa muodossa huolellisesti muokattuna täydessä resoluutiossa.

 

Kuvat toimivat erinomaisesti niin fyysisellä kutsukortilla kuin digitaalisessa muodossa esim. sosiaalisessa mediassa.

ASIAKKAIDEN KOMMENTTEJA

"Mikko onnistui täydellisesti ikuistamaan meidän tärkeän päivän ja sen tunnelman kauniisiin kuviin. Ihanaa, että juhlista jää arvoisensa muisto kuvien muodossa."

"Lähestyimme Mikkoa varsin lyhyellä varoitusajalla kuvaamaan häätilaisuuttamme, ja saimme sekä järjestettyä kuvauksen, että mutkattoman tavan saada kuvat - ei järjetöntä arpomista kuvien osalta, vaan saimme paketin käsiimme käsiteltynä ja valmiiksi perattuna. Tämä osaltaan vähensi stressiä reilusti, eikä todellakaan tarvinnut katua lopputulosta.

Vahva suositus Wivolin Photographylle."

"Tykkään hirveästi Mikko Wivolinin tyylistä! Valokuvaustyylistä, editointijäljestä ja persoonasta, jolla hän on kuvattavan kanssa. Mikko saa asiakkaan rentoutumaan ja tuo hänen parhaat puolensa esiin. Hän on ottanut monet mulle tärkeät kuvat: potretit, kihlajaiskuvat, blogiin asukuvia...

 

Todellinen moniosaaja! Lahjakas ja luotettava tyyppi."

"Mikko on yksi parhaimmista valokuvaajista, mitä tiedän.

Mikko sai hääkuviimme napattua sen tunnelman, onnen ja rakkauden, mitä häissämme oli. Pystymme elämään hääpäivämme uudelleen ja uudelleen. ❤️

Kiitos upea Mikko, palaamme ehdottomasti asiaan!"

"Upeaa jälkeä ja olemme enemmän kuin tyytyväisiä kuviin, sillä ne ylittivät odotukset täysin! Ihanaa, että näitä on kiva katsella sitten, kun muistelee hääpäivää. Suosittelemme ehdottomasti eteenpäin!"

"Me ollaan ihan sanattomia. Nää kuvat on TÄYDELLISIÄ. Näiden kuvien kautta pääsee takaisin hääpäivään, minkä olet saanut niin taitavasti kuviin näkymään. Me ollaan erittäin kiitollisia tästä, että just sä olet ollut kuvaamassa meidän häitä."